Un an cu Citadinul!

February 10, 2012   /   byCitadinul  / Categories :  Retorice

A trecut un an de zile de cand Citadinul a facut primul si poate cel mai important pas, adica inregistrarea.

A mai fost nevoie de inca niste saptamani pana am avut Drepturi de autor si citadinul.ro, dar si primele articole si planuri foarte bine puse la punct. x articole/zi duceau la un total de y articole/luna.

Asa cum o arata si categoriile pe care inca le mai am, urma sa fie un blog (aici avem o intreaga discutie despre mine si blogguit, care va mai avea si alte episoade) de-a dreptul eclectic. Intre timp lucrurile s-au schimbat, prioritatile au devenit altele, niste luni bune am cam abandonat Citadinul si nici acum nu ii pot dedica timpul pe care mi l-as dori.

Tot raul inspre bine, intre timp am invatat o multime de ghidusii despre online si m-am lamurit ca “blogus universalis” e o categorie la fel de inactuala ca si “homo universalis” in secolul XXI. In consecinta, e ceva vreme ma rezum la carte, online, evenimete socio-culturale si muzica.

Despre cifre si statistici e irelevant sa vorbesc acum. La capitolul momente placute, a fost acela in care cineva m-a intrebat cum se face ca sunt la curent cu tot ce misca in domeniu (era vorba de Noaptea Bibliotecilor) . Si drept e ca despre multe din evenimentele din zona asta am scris mult inainte ca ele sa devina trendi in online.

Despre planuri si despre viitor ar fi multe de spus, exista o serie de planuri, dar… le vom descoperi impreuna.

Eu unul astept de pe acum articolul “Doi ani cu Citadinul“.

Intre timp, ca tot suntem la moment aniversar, orice feedback despre cum s-a vazut anul cu Citadinul din partea cealalta, a cititorului, e binevenit.

 

2 comments

  • Reply

    A. / 10 Feb

    la multi ani! si eu astept al doilea post aniversar, mai ales pentru ca stiu ca al doilea an va fi incendiar!

  • Reply

    Daniel / 13 Feb

    La multi ani, sa creasca mare 🙂

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.