Un pic de Twin Peaks la Timişoara şi Bucureşti

March 10, 2011   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente


În secţiunea de faţă, voi prezenta eveniment, concerte, spectacole, vernisaje, în principiu cam orice manifestare din spaţiul citadin care mi se va părea interesantă.

Până acum am amintit că Les Elephants Bizarres vor avea o serie de concerte, că îi veţi putea vedea anul ăsta pe Moby şi Manu Chao şi că B’estfest revine cu o nouă ediţie.

Astăzi am aflat despre alte două concerte eveniment interesante, pe 23 martie la Timişoara în Daos şi pe 24 la Bucureşti la Sala Dalles, vor avea loc spectacolele “Burn Baby Burn” cu Julee Cruise, Khan, King Congo Powers si Hitman’s Heel: Alexander Hacke, Danielle de Picciotto, Chris Hughes, un eveniment organizat de Control Club si FRONT.

Numele lui Julee Cruise e strâns legat de serialul Twin Peaks, piesa Falling, fiind binecunoscuta temă muzicală a serialului.

Pentru evenimentul din Bucureşti aveţi toate detaliile aici, pentru cel din Timişoara puteţi urmări pagina Daos.4 comments

 • Reply

  child / 10 Mar

  sufletzel, dar cele doua cuvinte, “einsturzende neubauten”, nu le-ai remarcat? 😀

 • Reply

  citadinul / 10 Mar

  la ce te referi?

 • Reply

  child / 11 Mar

  la faptul ca la acest concert va participa si alexander hacke, din trupa antementionata? (vezi pe afish)

 • Reply

  citadinul / 11 Mar

  Ah, iartă-mă, aseară eram obosit şi nu m-am prins. Din moment ce nici la ceilalţi artişti nu am oferit toate detaliile, e cumva normal că nu am amintit şi de einsturzende neubaten. Nu de alta, dar am considerat că afişul e suficient de citibil în toate detaliile.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.