Vă prezint cea mai funny pisică de pe internet!

February 10, 2014   /   byCitadinul  / Categories :  Film

Titlul de cea mai funny pisică de pe internet, ever, unica şi singura e cu siguranţă unul din cele mai disputate şi controversate subiecte din online. Nu de alta, dar de când e rost de monetizare au apărut tot felul de clipuri care mai de care mai haioase, inteligente şi bine gândite cu tot felul de pisici.

funny kitten

Cu toate astea, cele 17 secunde cât durează clipul Surprised Kitty postat de o utilizatoare din Marea Britanie pe contul Rozzzafly în 13 octombrie 2009, sunt foarte greu de depăşit.

Asta în ciuda faptului că filmarea e mai degrabă slabă, în cadru apar tot felul de umbre, perna pe care stă pisicuţa e mult prea închisă la culoare, asta ca să nu mai spun că şi sunetele de fundal sunt încadrabile undeva la categoria între amuzant şi enervant.

Cu toate astea, rezultatul final e irezistibil.

Surprised Kitty a strâns până acum peste 72 de milioane de vizualizări şi sunt aproape convins că şi majoritatea dintre voi l-aţi mai văzut cel puţin cu o altă ocazie.

E genul de clip care îi descumpăneşte pe cei care gândesc super strategii şi scenarii pentru a scoate cât mai multe vizite cu pisicile lor mai mult sau mai puţin sofisticate sau de rasă şi pe de altă parte e un îndemn pentru filmările spontane, fără mari pregătiri cu pisica din dotare (pisică, iepure, căţel, şoarec, ce are fiecare pe lângă casă).

Nu o să intru în detalii tehnice, dar aşa, de dragul statisticii, că tot e o expresie care îmi place, amintesc faptul că acest cont Rozzzyafly are 14 mii de subscriberi, deşi nu a mai postat un alt clip, iar cele 72 de milioane de vizualizări îl aduc aproape de YouTube top 3000 ca număr de vizualizări. Nu în ultimul rând, contul generează venituri lunare între 300 şi 3000 de dolari.

Fiecare are slăbiciunile lui, dar pentru mine acesta e unul din cele mai reuşite clipuri de pe YouTube iar eroina sau eroul clipului (s-ar putea să fie totuşi pisoi) Surprised Kitty, e cea mai funny pisică, în afară de Coffe &Sugar, bineînţeles.

Dacă nu sunteţi de acord cu mine şi aveţi o altă cea mai funny pisică de pe internet, zic să ne luptăm în videoclipuri şi poze.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.