VIDEO – Cei mai frumoși ani | Adunarea Generală iunie 2016 | Ştiri despre ASU Politehnica

June 21, 2016   /   byCitadinul  / Categories :  Sport

Druckerii se pregătesc de startul sezonului 2016-2017 care ne va regăsi pe a doua scenă a fotbalului autohton, pentru că, ne-am convin încă o dată, „Cei mai frumoși ani îi trăim deja”.

Acesta e şi denumirea celui mai recent proiect Druckeria, o emisiune-serial care va puncta momentele cheie din evoluţiei proiectului, începând cu 2012, atunci când unul din sloganurile Peluzei Sud „Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni”, a căpătat un alt sens, viitorul ne mai depinzând de alţii.

Realizat împreună cu firmele de producție video Anghel Brothers, Living Field Media şi Club D’arc, proiectul e moderat de Radu Faur şi va propune câte un nou episod în fiecare vineri.

Primii invitaţi au fost Sebastian Novovic și Ema Cernescu iar două sunt punctele atinse asupra cărora mă voi opri.

În vara lui 2012 au existat discuţii între reprezentanţii CVUCS şi Druckeria şi noul primar Nicolae Robu în care i s-au oferit argumentele împotriva importului echipei din Recaş şi validitatea ideii de a susţine mai departe echipa Politehnicii, ce tocmai promovase în Liga a 5-a. Deşi rămăsese că se mai gândeşte la varianta suporterilor, de pe o zi pe alta, a luat decizia pe care o ştim cu toţii.

Însă cel mai important aspect menţionat în acest prim episod e faptul că nu a apărut nimic peste noapte.

Asociaţia Suporterilor Timişoreni Druckeria înfiinţată în 2010, după vreo 2 ani de gândire şi organizare, avea deja ca nucleu oameni ce sunt alături de Poli încă dinainte de 1995 atunci când a apărut în mod oficial CVUCS. Dincolo de orice discuţie legată de hârtii, Politehnica Timişoara, spiritul echpei care s-a consacrat pe Ştiinţa e dus mai departe de cei care i-au fost alături în ultimele decenii.

Profit de ocazie pentru alte câteva anunţuri de actualitate din viaţa echipei şi a familiei ASU Politehnica

Vineri 24 iunie 2016, ora 19, amfiteatrul 151 Facultatea de Mecanica

 

La capătul unui sezon minunat ne întâlnim să îi punem punct final, să vedem ce am făcut bine și ce am putea îmbunătăți sezonul viitor. Va fi prezentat raportul financiar al sezonului 2015/2016, proiecția de buget pentru Liga a II-a, sezonul 2016/2017, precum și noul model de echipament al Politehnicii Timișoara pentru perioada 2016-2018.

 

Vă așteptăm, prezența e obligatorie pentru toți cei cărora le pasă de viitorul clubului!

https://www.facebook.com/events/962688167183570/

 

  • ASU Politehnica a câştigat în weekend-ul trecut primul trofeu naţional. Grupa 2003, antrenată de Iulian Prodana, a cucerit titlul național la Juniori D, după o finala câștigată cu 1-0 în fața celor de la Viitorul Constanța, pe terenul centrului FRF din Buftea.

Galerie foto: Noi suntem campionii! ASU Politehnica a cucerit titlul national la juniori D

  • La începutul săptămânii echipa noastră şi-a reluat pregătirile, pe terenurile de la Baza 2. Alături de cei 20 de jucători din lotul cu care ASU Politehnica a încheiat sezonul trecut, s-au prezentat aproximativ 25 de fotbalişti, unii dintre ei consacraţi la nivelul ligii secunde, pe care antrenorul Sorin Brîndescu îi va urmări pe parcursul săptămânii, înainte de definitivarea lotului.

ASU Politehnica atrag: aproape 50 de jucatori la reunirea nou promovatei in Liga II

adunarea generala toamna 2016

 

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.