We Are Here – Call For Entries – Proiecte Creative

June 29, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Social & Politica

We Are Here s-a întors cu propunere nouă, un spațiu dedicat creatorilor, celor cu idei, celor care au proiecte creative ce implică spațiul urban, muzică, film, teatru sau dans, design, proiecte pentru care pot găsi sprijin financiar printr-o campanie de crowdfunding.

we are here 2

Campania se adresează, tuturor, iar în cazul în care nu aveți un proiect, vă puteți gândi chiar acum la vreo variantă, eu unul cel puțin așa voi face.

We Are Here 2.0 propune practic o nouă campanie de crowdfunding cu tot ceea ce implică asta: 8 categorii creative, o multitudine de canale media pentru prezentare – un pitch video, galerie foto și spațiu de dialog cu susținătorii dar și recompense pentru donatori, în timp ce pentru partea financiară se asigură finantare flexibila, comision opțional sau campaign insights.

În cazul în care vrei să înscrii un proiect concret pe www.we-are-here.ro, tot ce trebuie să faci e să stabilești un buget, o dată de finalizare, să ii spui povestea și de ce nu, să faci chiar un filmuleț de prezentare. Organizatorii sunt flexibili, poate fi vorba fie de un festival cultural, de teatru sau film, de lansarea unui album, a unei reviste sau cărți sau un eveniment de populaizare a științei, important e să aibă cumva legătură cu unul din cele 8 domenii: Film, Teatru si Dans, Muzică, Publishing, Design si Expozitie, Urban, Educatie, Stiinta si Tehnologie.

Pentru a afla toate detaliile, dar și pentru înscrie proiectul, accesați: www.we-are-here.ro

We are Here ne propunea în primăvara o primă campanie de crowdfunding dedicată festivalurilor culturale independente din România. Campania a durat 21 de zile și a fost o experienșă mai mult decât interesantă pentru online-ul românesc, așa cum ne spunea si Delia Marcu într-un interesant interviu.

Campania We Are Here 0.2. vă așteaptă așadar proiectele, urmând ca în aproximativ 3 săptămâni să să apară online și primele proiecte.

Nu îmi rămâne decât să salut inițiativa și aștept cu mare curiozitate să văd proiecte ingenioase și creative care vor avea șansa de a fi puse în practică cu ajutorul unor campanii de crowdfunding via We Are Here.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.