Weekend cu concerte MADE in TM

September 14, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

În urmă cu câteva săptămâni propuneam o listă de trupe și artiști din Timișoara care ar putea urca pe scenă într-un concert dedicat orașului. MADE in TM ce va avea între 20 și 22 septembrie propune exact acest lucru, să strângă la D’arc Pe Mal măcar o parte din scena muzicală timișoreană.

made in tm

Evenimentul Made in TM este organizat de Anonim TM și Club D’arc și va propune trei seri de concerte, de vineri până duminică, adică din 20 până pe 22 septembrie 2013 între orele 19 și 23, pe terasa de la D’Arc Mal. Printre trupele invitate se regăsesc Arc Gotic, Implant pentru Refuz sau Era Ticălosilor, dar și proiecte relativ mai noi cum sunt JazzyBIT, Nomega, Methadone Skies sau Mere.

Organizatorii își propun să sprijine valorile și inițiativele pornite din Timișoara având în acest sens un proiect de lungă durată, o arhivă cu trupele din Timișoara, cu discografiile lor complete.

Coagulăm scena locală. Trupele mici și mari care vor urca pe scenă la acest prim eveniment conturează peisajul muzical al orașului. Prin formatul foarte compact al evenimentului dorim să mobilizam artiștii, să punem presiune pe mișcare și, în acelasi timp, să încurajăm initiațiva fiecăruia. Cu toții, inclusiv publicul, ne vom putea face o imagine de ansamblu, despre scena muzicală timișoreană la momentul actual. și-au confirmat prezența la concertele din 20-21-22 septembrie:

Arc Gotic

Brum

Burning Table

The Case

Era Ticăloșilor

Grave For Sale

Implant Pentru Refuz

JazzyBIT

Mădălin Luca

Methadone Skies

Mere

Misguided

Nomega

Ora H.

Rubik’s Cube

Sebastian Spanache Trio

Secret Evil Project.

Accesul la eveniment va fi gratuit însă în cadrul MADE in TM se vor strânge fonduri pentru a susșine următorul proiect al alpinistului Horia Colibășanu, care va purta pe everest tricoul MADE in TM.

Detalii despre program și ultimele noutăți legate de eveniment vor fi disponibile pe pagina de facebook MADE in TM.

În încheiere nu îmi rămâne decât să îi felicit pe organizatori și să le urez succes mai ales în ceea ce privește proiectul curajos legat de, hai sa îi spunem, enciclopedia trupelor din Timișoara.

1 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.