Panda Bear – Boys Latin. Doar un videoclip.

January 15, 2015   /   byCitadinul  / Categories :  Muzica

Boys Latin e cel mai recent clip lansat de Panda Bear, al doilea single de pe Panda Bear Meets the Grim Reaper, album apărut pe 13 ianuarie.

site boys

Panda Bear aka Noah Lennox e un musician american din Baltimore, cofondator al trupei Animal Collective, poate un pic mai cunoscută decât acest proiect solo, lansat înaintea trupei şi ajuns la materialul cu numărul cinci.

În după amiaza asta mă gândeam că nu am mai postat demult nici un videoclip. Nu aveam nimic în minte, dar… subiecte interesante se găsesc, totul e să ai timp şi deschidere pentru ele.

Absolut întâmplător am ajuns pe Mojo, acolo unde albumul lui Panda Bear e trecut la Album of the Week.

Dincolo de muzica experimental-electronic (ori dub, ori neo-pszchedelia) cu sonorităţi mai degrabă neconvenţionale ne aflăm astăzi aici datorită clipului, o animaţe excelentă realizată de Isaiah Saxon, Sean Hellfritsch şi Eran Hilleli de la Encyclopedia Pictura din San Francisco.

Şi care arată aşa:

Povestea asta îi va spune ficăruia altceva, pentru “conformitate” las mai jos o scurtă prezentare:

This is the story of a young woman out for a hike along a coastal tide pool. Her encounter with a sea anemone triggers a phantasmagorical reaction. She meets a man who seems to be in a similar predicament, and together they start a family of sorts.

Am citit că titlul ar fi o trimitere la o şcoală generală din Maryland pe care ar fi urmat-o Lennox. Pe de altă parte, ţinând cont de povestea clipului şi de faptul că americanul s-a mutat în 2004 din New York la Lisabona, acolo unde şi-a cunoscut soţia, parcă aş fi tentat să merg în direcţia asta cu interpretările.

Lăsând însă la o parte interpretările (nesfârşite) sper că v-a plăcut clipul.

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.