Statistici 2012: Articole citite și căutări (ne)așteptate

December 31, 2012   /   byCitadinul  / Categories :  Eclectice

Mie îmi plac statisticile, așa umanist cum sunt, în consecință nu voi rata ocazia de mă opri un pic la statisticile citadinul.ro pe 2012.

Am început anul cu mult avânt, după cum se vede și din diagrama de mai sus după care am lăsat-o tot mai moale, iar de la începutul lui mai până spre sfârșitul lui august n-am mai scris deloc, revenind abia din septembrie incoace. Chiar și așa, s-au strâns 97 de articole, adică aproape două pe săptămână.

Câteva dintre articole, majoritatea cronicilor de concert au fost scrise de Ana Maria C, de altfel la capitolul trafic, DBE4 – pentru totdeauna și Kruna Marta – Un nou inceput au fost printre cele mai citite (mulțumiri in acest sens si prietenilor de la Kogaionon).

Cel mai citit articol din 2012 a fost Casa noastră din containere, scris mai mult în joacă în scurta mea incercare de mă “face blogăr”. Mă bate gândul să exploatez pe viitor zona asta a spațiului citadin construit, pot ieși articole interesnte, În definitiv casa din container poate să fie privită și ca o alegere estetică sau culturală.

În mod surprinzător au strâns multe vizualizări, din căutări și două articole din 2011, unul legat de 8 Martie, celălalt de Chuck Norris (nu sunt neapărat relevante pentru ceea ce scriu astăzi, dar se pare că pe partea de SEO au ieșit doarte bine)

Dacă ar fi să amintesc câteva articole care au însemnat ceva pentru mine, mă gândesc imediat la Cioran, Pink Floyd, cele despre romanul Șoseaua Cățelu 42 sau despre Iv Cel Naiv, dar și cronica de la Red Hot Chili Peppers.

La capitolul căutări, câteva dintre variantele care au adus oameni la mine, sunt câteva amuzante. În perioada asta mai ales, am dezamăgit mulți oameni care căutau rachete pentru Revelion, dar sper ca le-am fost util celor care vroiau să afle dimensiunea terenului de badminton… sau celor care vroiau un răspuns la întrebare ce vrei să te faci când o să fii mare?

Și ca să amintesc câteva variante mai ciudate ar fi așa: umbre întunecate, music tattoo design, de ce scriu cu sles, lupercalia sau eseu despre telefon, caiet de ladys…unele dintre ele nu prea știu nici eu la care din articole ar putea face referire.

Cam asta ar fi scurta mea trecere prin statisticile din 2012, nu insist prea mult pentru că nici n-am avut foarte multe articole iar căutărrile sunt încă relativ ciudate.

Sper ca peste 12 luni să am de analizat lucruri și mai interesante.

Dar despre planuri… în primul articol din 2013.

Vă mulțumesc că ați fost alături de Citadinul și vă urez La Mulți Ani!   

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.