Sunt momente…

March 16, 2012   /   byCitadinul  / Categories :  Retorice
lalele, flori

Sunt momente în care deşi ai impresia că faci bine ceea ce faci, că lucrurile merg în direcţia care trebuie… prinde bine să ai pe cineva care să îţi deschidă ochii.

lalele, flori

Nu ştiu cum sunt alţii dar mie în faza respectivă îmi vine să las totul baltă, mai ales în condiţiile în care cunosc problema, mi-ar fi uşor să o rezolv, dar din motive obiective (să zicem că legate de timp).

Pănă una alta mă bucur că am cine să îmi deschidă ochii şi să mă pună în faţa realităţii. Nu îmi rămâne decât să îmi iau puţin timp de gândire şi să plec din nou pe un nou drum. Ceea ce am făcut în ultima săptămână.

Nu e vorba de probleme tocmai existenţiale, doar că a trebuit să arunc o privire pe lista de articole ca să mă lămuresc că atunci când poţi scrie 5 articole pe săptămână, actualitatea şi subiectele SEO nu pot fi decât ultima ta grijă.

A propos de momente, mi-am amintit de poza de mai sus, făcută pe în scurta mea perioadă de pozografică. Sună cam pretenţios, dar titlul ei e “Paradoxuri” şi e făcută probabil prin 2007 sau 2008 în curtea unei foste fabrici de pâine, unde printre gunoaie, sticle de plastic si moloz răsăriseră câteva lalele si câteva narcise.

Nu are tocmai legătură cu dilemele mele redacţionale dar e una din puţinele mele poze care îmi plac (sau pe care le am la îndemână), şi cum încerc să nu mai folosesc decât pozele mele, am zis că pe lângă dilemele de mai sus, se va găsi cineva care să aprecieze si poza.

Că tot e început de week-end, moment în care avem un pic de timp să ne gândim şi la altceva decât la probleme de zi cu zi şi suntem poate o idee mai reflexivi.

15 comments

 • Reply

  remul / 17 Mar

  mai intai, imi pun intrebarea..de ce unele cuvinte sunt in bold? in mod normal, menirea boldului este de a insista pe acel cuvant, dar in cazul de fata, ceea ce inconjoara cuvintele in bold nu lasa decat o impresie de vid, si crezi ca este necesar sa subliniezi vacuitatea reflectiei tale prin aceasta poza insipida? cu alte cuvinte toate acestea imi lasa acelasi gust amar si sentiment de ridicare spirituala ca dupa lectura unei culegeri ale gandurilor lui ronaldo. acestea fiind spuse, apreciez in mod special tonul de albastru al dopului sticlei de plastic depusa cu nonsalanta de un trecator lipsit de scrupule, pe care ai stiut sa o pui mirific in valoare, in contrast cu monstruozitatea acestei plante abjecte, a carei prezenta strica atat cadrul cat si compozitia. (ai auzit de photoshop?) cred ca ar trebui sa aplici la academie, pentru ca retorica ta poetica merita atentia lor si inventivitatea de care dai dovada creand aceste cuvinte care denota amortirea ta neuronala, ma fac sa visez.
  sper sa am placerea sa te recitesc, pentru ca mi-ai oferit un moment de bucurie in aceasta seara. sau poti adopta solutia de facilitate si sa stergi acest comentariu

 • Reply

  citadinul / 17 Mar

  O intrebare am: despre care Ronaldo vorbim aici?

  In rest, iti multumesc ca mi-ai atras atentia asupra folosirii functiei bold.

  Poza o interpreteaza/vede fiecare dupa criterii subiective. Nu sunt fotograf “de meserie” si nu ma intereseaza photoshop-ul

  Fireste, vei avea ocazia sa ma recitesti.

  • Reply

   remul / 18 Mar

   cata bucurie!

 • Reply

  A. / 17 Mar

  nu inteleg de ce unii oameni simt nevoia sa lase astfel de commuri. probabil nu au ceva mai bun de facut cu viata lor. sunt gandurile lui, sentimentele lui, pozele lui, bune, proaste, asa cum stie sa le faca. internetul e mare si e loc pentru toti.

  • Reply

   remul / 18 Mar

   cum o spui asa bine A. , este loc pentru toata lumea pe internet si fiecare are dreptul sa se exprime. prin urmare, este vorba de un drept pe care am intentia sa-l folosesc. imi exprim de asemenea sentimentele, cu privire la continutul vag al acestui articol. nu cred ca internetul este un teren dedicat doar confortului linistit al comentariilor pozitive, prin urmare, mi se pare important si justificat sa imi ofer ajutorul pentru a da profunzime dezbaterii, pentru ca mi se pare ca acest citadin are mare nevoie.
   fiecare critica este importanta si bine de citit, ramane la latitudinea voastra sa trageti concluziile necesare si in plus este profund amuzant.

   • Reply

    A. / 18 Mar

    imi pare putin rau pentru tine daca asta e singurul mod in care te amuzi tu, dar ce sa-ti mai spun…. njoy the party :))

    • Reply

     remul / 18 Mar

     Draga A, ai vazut tu undeva ca este vorba de singura modalitate in care ma amuz? Din pacate, si aici imi pare rau pentru voi doi, nu e inghesuiala la comentarii, in acest blog plin de substanta. Accept bineinteles recunostiinta voastra pentru un pic de miscare pe aceasta platforma insipida. Ego ul fara limite si lipsa de fundament vor continua sa ma amuze, spre tristetea ta.

    • Reply

     remul / 18 Mar

     Draga A.
     Avand in vedere ca pari sa ai multe lucruri interesante de spus, ma intreb daca nu ai si tu un blog. Ai avea te rog buna vointa de a-mi comunica adresa? Iti multumesc din suflet.

     • A. / 18 Mar

      am inteles, de fapt tu ai si alte distractii, dar esti animatoare pe aici… bine de retinut :))

      momentan considera-ma doar colaboratoare a acestui blog, poti cauta posturi scrise de mine, vreo doua trei…. abia astept commurile :)))

     • remul / 18 Mar

      Nu uita sa le semnezi. Imi vor imbogatii viata mea lipsita de sens.

     • remul / 18 Mar

      Demagogia e apanajul sectei sau e personala?

     • A. / 18 Mar

      ma tem ca nu inteleg nimic din ce vrei sa spui, ce demagogie, ce secta?…. cred ca ma retrag, e prea adanc pentru mine :))

 • Reply

  citadinul / 18 Mar

  Chiar nu eram ironic in partea in are ma refeream la comentariile tale legate de cuvintele bold-uite, a fost o observatie utila.

  In ceea ce priveste pozele, probabil ca vor mai starni discutii. Voi specifica insa intotdeauna daca e poza mea si de ce o folosesc.

 • Reply

  alaxandra / 18 Mar

  Bloggerii care au harteri sunt mai celebri.

  Concluzionez ca remul nu exista, si ca de fapt e doar o conspiratie, ca noi sa credem ca esti important.

  😀

  • Reply

   citadinul / 18 Mar

   Radem glumim, dar daca vroiam comentarii nenumarate abordam alte subiecte. Ca tot am ajuns aici, chiar ma gandeam sa fac si o treaba ultra mega comerciala, cu comentatii fara numar, fara numar (si fara litere)

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.