Dekadens in Wonderland – un film care a vrut foarte mult sa apară

March 14, 2014   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

Clubul Ţăranului, din Bucureşti, găzduieşte mâine seară, pe 15 martie 2014, lansarea albumului Dekadens in Wonderland, primul album acustic al trupei, “un film care şi-a dorit foarte mult să apară”.

dekadens film

Dekadens lansează cu această ocazie materialul cu numărul patru al trupei, însă este în acelaşi timp şi o premieră, fiind primul album acustic, practic un puzzle alcătuit din înregistrări de la mai multe evenimente.

Despre concertul de lansare am vorbit încă de acum vreo două săptămâni, ce vă propun acum este câte o scurtă descirere a albumului din partea fiecărui Dekadens, ca să spun aşa:

Augustin Nicolae
“Un album live e ca lucrarea de control: nu poti schimba prea multe foi, deoarece ti se scad puncte. Trebuie s-o dai din prima si sa iasa bine! Iar noi am dat lucrare de control la acustic. Eu zic ca ne-am descurcat, iar acum asteptam rezultatele”.

Janin Pasniciuc
“In conditiile in care la noi, copy/ paste a devenit un soi de atribut cultural national, fara nicio referire la mediul politic, a scoate un disc live inseamna pentru mine a arata lumii cum este trupa la modul cel mai sincer, cu bune si rele, fara ambalajul frumos colorat si coafat al studioului si postprocesarii. E cumva ca atunci cand iti place de o gagica, ha ha ha, constati ca iti place de ea si fara machiaj, dimineata la prima ora”.

Andreea Verde
“Dekadens in Wonderland e un film care a vrut foarte mult sa apara. Si lucrurile s-au sincronizat. Nimic din ceea ce a iesit nu a fost ceva indelung planuit, totul a functionat ca un puzzle, de aceea mi-e tare drag acest proiect. A adus impreuna muzica, amintiri de pe scena, povesti cinematografice transpuse vizual pe coperta si elemente surpriza pregatite, la fel de spontan, de noi. E un produs extrem de … sincer”.

In alta dezordine de idei, la începutul săptămânii am avut şi un interviu cu Dekadens în care am aflat printre altele si care e legătura dintre scena românească şi iepurele din Alice în Ţara Minunilor.

Dekadens in Wonderland se lansează mâine seară în Clubul Ţăranului cu surprize şi invitaţi.

Be There.

 

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.