Roger Waters: The Wall Live în Piața Constituției se apropie!

August 11, 2013   /   byCitadinul  / Categories :  Evenimente

Roger Waters aduce la București The Wall Live, un show conceptual ce va avea loc în Piața Constituției peste doar 17 zile. The Wall Live pune în scenă albumul Pink FloydThe Wall de la un capăt la celălalt. Evenimentul este organizat de Emagic iar ultimele bilete disponibile pot fi achiziționate în continuare de pe Myticket.ro și din magazinele afiliate.

Roger Waters_ARENA_2012 foto

Roger Waters: The Wall Live este un eveniment cu o producție colosală, ale cărei cifre deapășesc cu usurință orice alt record stabilit până în prezent pe piața de concerte din România. Seria de concerte a început în septembrie 2010 și se află la ”etapa” a șasea. Până acum au avut loc 219 concerte în total, cele mai multe în America de Nord și Europa.

Show-ul The Wall Live este fără îndoială un vis devenit realitate pentru fanii din România ai trupei Pink Floyd, e cu siguranță cel mai așteptat concert al anului. Concertul-eveniment este în același timp un “must see” și pentru amatorii de muzică live în general, spectacolul în sine fiind una dintre cele mai aclamate producții ale genului, la nivel mondial.

Cel mai bun show făcut vreodată. Punct.” susțin jurnaliștii de la New York Post, în timp ce Philadelphia Inquirer titrează: “The Wall live este pur și simplu un show perfect! Fiecare om ar trebui să vadă, măcar o dată în viață, o asemenea producție!”. Începând de la dimensiunile impunătoare ale scenei, construită sub forma unui zid de 150 metri lungime ce servește totodată drept ecran pentru proiecții video impresionante, continuând cu jocuri de lumini și efecte pirotehnice neașteptate și termiând cu elemente scenografice uluitoare, întregul spectacol reprezintă o fascinantă incursiune în lumea lui Pink, personajul central al albumului The Wall. Devenit un adevărat fenomen, albumul lansat în 1979 a fost pus în scenă prima dată un an mai târziu, în cadrul turneului cu același nume, bucurându-se încă de la început de o scenografie extrem de elaborată.

Roger Waters a fost singurul care a reeditat intregul spectacol, după destrămarea trupei Pink Floyd, prima dată în Germania, pe 21 iulie 1990, pentru a marca momentul căderii zidului din Berlin, în fața unui public record de peste 200.000 de spectatori! După 20 de ani, beneficiind și de inovațiile apărute între timp, Roger Waters a plecat la drum cu un nou concept al spectacolului, o producție dezvolte tot mai mult conceptul spectacolului astfel ca, in 2010, la 20 de ani de la ultima interpretare live a albumului, acesta a demarat un nou turneu mondial care propune o producție mult mai spectaculoasă, fiind un conglomerat de elemente artistice nemaiîntâlnite într-o sală de spectacol, componenta multi-dimensională a show-ului devenind practic punctul definitoriu al noului “The Wall”.

Turneul a avut un succes impresionant astfel că Roger Waters a regândit întregul set-up al concertului special pentru locațiile în aer liber, pregătindu-se de un nou turneu mondial ce va ajunge în premieră și în România.

Scena gândită pentru locațiile outdoor e de două ori mai mare de doua ori mai mare și permite amplasarea a nenumărate instalații pirotehnice, precum și o serie de elemente de butaforie impresionante, nenumărate mascote construite la dimensiuni uriașe făcând parte din scenografia show-ului. Întregul zid va fi mai mare decât lungimea unui teren de fotbal, ceea ce face ca Piața Constituției să fie singura gazdă posibilă a acestui eveniment.

Biletele pentru cel mai spectaculos concert organizat vreodată în România, sunt disponibile pe www.myticket.ro, precum și în rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, la prețuri cuprinse între 135 și 950 de lei.

Pentru că mai sunt încă mai bine de două săptămâni până la concertul Roger Waters – The Wall Live, aveți tot timpul să citiți un roman biografie despre trupa britanică Pink Floyd în roșu, și vă mai propun, de asemenea câteva informații despre filmul The Wall.

Cu cine ne vedem în Piața Constituției?

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.