Care e faza cu Beck’Sperience Train?

March 29, 2011   /   byCitadinul  / Categories :  Media

În general nu prea bag în seamă diversele promoţii online, dar uneori dau peste câte ceva care mi se pare interesant. Săptămânile trecute am vorbit despre invazia.ro, între timp lucrurile s-au clarificat, omuleţii ăia mănâncă biscuiţi Tuc şi vor să ne tucizeze pe toţi. Deşi pe mine nu m-a prins ideea campaniei cred că din perspectiva rezultatelor va fi una reuşită.

Dacă tot am lămurit chestia asta, am zis să văd ce e cu Beck’Sperience Train, un alt promo, cu un camion verde, care mi-a atras atenţia.

După primele documentări am aflat că e un eveniment care a avut două ediţii până acum, în octombrie 2010 cu plecare din Bucureşti şi de Revelion cu plecare din Cluj. Ideea e că un tren echipat de organizatori pleacă din anumite gări pe un traseu care durează aproximativ 6 ore, timp în care în tren cântă câteva trupe.

Partea mai interesată e că până pe 6 aprilie aveţi şansa de a participa la următorul eveniment, via siteul organizatorului (în plus se mai pot câştiga o grămadă de premii zilnice, şi săptămânale) fireşte, evenimentul se adresează doar celor peste 18 ani.

De fapt în aprilie vor pleca trei trenuri, ceea ce face lucrurile si mai interesante:
Trenul Beck’sperience de Bucureşti (9 aprilie 2011) Bucureşti Nord – Câmpina – Bucureşti Nord
Trenul Beck’sperience de Timişoara (15 aprilie 2011) Timişioara – Radna – Timişoara
Trenul Beck’sperience de Sibiu (16 aprilie 2011) Sibiu – Sighişoara – Sibiu

Cam asta ar fi povestea, mă mir că n-am reţinut ştirile despre primele ediţii, pentru că e o treabă inedită şi foarte haioasă.

5 comments

 • Reply

  child / 29 Mar

  este foarte inedit si haios sa merg atatea ore intr-un tren plin de pushtime pusa pe manele sau pe voltaj… sa fac drumul acesta tocmai pana in timisoara, intr-o asemenea companie, ar fi ceva de neimaginat, un vis.

  • Reply

   citadinul / 29 Mar

   1. nu ştiu ce experienţă traumatizantă ai avut, dar îmi pare rău.
   2. nu ai cum să ajungi în Timi. tu ai merge până la câmpina şi înapoi.
   3. la ediţiile trecute au fost trupe ca şuie, grimus, les elephants bizarres etc.

 • Reply

  child / 30 Mar

  i-auzi… bine ca nu au pus karaoke cu melodii disco ale anilor 90, sau hore, cum au facut altii in acelasi context, nu dau nume evident :p

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.